Saturday, 1 March 2014

ESP sangat famous di pasaran

Menyalurkan Tenaga Berkekalan dengan Kualiti Protein Berasaskan Tumbuhan yang Tinggi!

Ramai yang dah mengenali apa itu ESP, tapi ada juga yang xkenal ESP Shaklee. Jadi entry saya hari ini nak cerita ESP merupakan Protein yang berasaskan Tumbuhan yang berkualiti Tinggi!! Woww....macam best kan, superb.

Protein ini merupakan protein rendah lemak, bukan GMO (organisma tidak di ubah suai secara genetik) yang lengkap secara biologinya ini mengadungi kesemua sembilan asid amino perlu. Ia sesuai untuk seisi keluarga, memberikan anda 14 gram protein soya sihat bagi setiap hidangan.

Bukan sahaja merupakan pilihan snek yang berkhasiat, Energizing Soy Protein merupakan snek enak bagi mengisi tubuh anda dengan protein soya yang berkualiti tinggi. Jam demi jam ia menyalurkan tenaga yang tiada tandingannya.Dengan protein berkualiti tinggi yang berasaskan tumbuhan ini,

Energizing Soy Protein merupakan sumber protein biologi lengkap yang:

a) Rendah Lemak secara semulajadi

b) Bebas kolestrol

c) Protein lengkap dengan kesemua Sembilan asid amino perlu

Sebagai sebahagian daripada diet seimbang, protein soya:

Membantu membina otot, kulit dan hormon

Menyumbang makanan yang sihat kepada sistem imun

Menyokong diet dengan kolestrol sihat

Menyediakan nutrien yang penting bagi menyokong kesihatan prostat

Mengandungi soya isoflavones yang membantu mengurangkan rasa panas berpeluh di kala waktu hampir putus haid dan juga kesihatan payu dara.

Begitulah info yang ringkas an padat mengenai ESP supaya anda lebih mengenali protein yang mana terbaik untuk kesihatan kita.     

* These statement have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These product are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

Penghantaran Shaklee Miri, Sarawak, Malaysia, Indonesia dan Taiwan

Untuk maklumat lanjut untuk keahlian/pembelian produk atau jana pendapatan dari rumah boleh berhubung dengan kami melalui

Email: farshanna29@gmail.com

Call/ Whatsapp: 010-7942058

No comments:

Post a Comment